fbpx
logo Menu

Galaxy Studios Alive Sessions

Synopsis

HET CONCEPT
Galaxy Studios is een wereldberoemde muziekstudio die reeds tal van Belgische artiesten mocht verwelkomen. Door enorm kwalitatieve opnames te faciliteren, creëert Galaxy Studios al meer dan 25 jaar een platform voor artiesten om hun muziek tot bij de mensen te brengen. Door corona is dit echter een hele uitdaging geworden, maar Galaxy Studios blijft trouw aan haar missie om de brug te vormen tussen artiest en muziekliefhebber, zowel auditief als visueel.

Daarom hebben we een evenement bedacht waarbij we Belgische artiesten laten optreden in onze befaamde studio’s. Omdat fysiek publiek quasi onmogelijk geworden is, zetten we een streamingplatform op waar mensen het concert volledig live kunnen volgen.

Dankzij de kwalitatieve studio’s en de enorme knowhow binnen Galaxy Studios, kunnen we ervoor zorgen dat het niet louter luisteren en kijken is, maar ook écht beleven.

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?
- Een bekende belgische artiest met orkest
- Een sfeervol decor waarin de artiest zijn beste performance garandeert
- Een cameraploeg met beeldmixer en regisseur zullen het nodige doen om deze bijzondere sfeer in de studio over te brengen naar iedere huiskamer d.m.v. streaming.
- Voor diegene die thuis reeds een AURO-3D installatie hebben, is er een bijzondere beleving, laat dit een grote verrassing zijn.

WANNEER?
Het eerste evenement vindt plaats op vrijdag 12 februari om 20u30.

Info

Release Date 12 Feb 2021
Website www.galaxystudios.com

Recent Credits